Elsa Pitkänen rukkaset, pinkki

Elsa-Pitkanen-rukkaset,-pinkki-elsa5-1.jpg
19,90 €
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Elsa Pitkäsen Satu -rukkaset on erityisesti päiväkoti-ikästen käyttöön suunniteltu. Ne ovat vettähylkivät, suojaavat erinomaisesti tuulelta ja pitävät pikkuiset kädet lämpiminä kovemmillakin pakkasilla. Ranneosan yläreunassa on kumppari, joka pitää h...


Liity uutiskirjeen tilaajaksi, saat -10% tutustumisalennuksen!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kärryillä uusimmista kauden tuotteista ja tarjouksista. Tarjoamme uutiskirjeen tilaajalle -10% kertaluontoisen tutustumisalennuksen verkkokauppaamme.

Elsa Pitkäsen Satu -rukkaset on erityisesti päiväkoti-ikästen käyttöön suunniteltu. Ne ovat vettähylkivät, suojaavat erinomaisesti tuulelta ja pitävät pikkuiset kädet lämpiminä kovemmillakin pakkasilla. Ranneosan yläreunassa on kumppari, joka pitää hanskat hyvin kädessä.

Satu-rukkasia saatavana koot; 0, 1, 2-3, 4-5, 6. Koot vastaavat suurinpiirtein ikävuosia, mutta ovat reiluja. Yleensä ikäluokitusta pienempi koko on sopivin eli 1-vuotias käyttää kokoa 0 ja eskarilainen kokoa 4-5. Rukkasissa on heijastinnauha. Tarkista mitat lisätiedoista.

Elsa Pitkäsellä on yli 40 vuoden kokemus lasten rukkasten valmistuksesta. Rukkasten malli on suunniteltu yhdessä vanhempien ja päiväkotihenkilökunnan kanssa. Peukalohaara alkaa tarpeeksi ylhäältä, jotta pikkuinenkin pystyy tarttumaan hanskat kädessä. Rukkaset on helppo pukea, eikä peukkua tarvi "metsästää" paikoilleen. Rukkasen varsiosa pysyy hyvin paikoillaan haalarin tai takin hihan päällä. Paukkupakkasilla alle mahtuu ohuet villatumput lisälämmikkeeksi, jos sellaista tarvii olla. Materiaalit ovat tuulta pitäviä ja vettähylkiviä. Rukkasten kangas itse on vedenpitävää: (ISO 811) ja sen kestävyys on >10 000 mm ( > 10 m vesipilari), mutta saumat eivät ole täysin tiiviit.

koko 0: ranne-kärki 10,5 cm, kämmenosan leveys 9 cm
koko 1: ranne-kärki 11,5 cm, kämmenosan leveys 9,5 cm
koko 2-3: ranne-kärki 12,5 cm, kämmenosan leveys 10,5 cm
koko 4-5: ranne-kärki 13 cm, kämmenosan leveys 11,5 cm
koko 6: ranne-kärki 14 cm, kämmenosan leveys 12 cm

Baby koko peukaloton malli.
Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Toimitus kirjeenä 3,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €