Aviator aurinkolasit, blue

Tuotekoodi: Babiators02c
Babiators
-Babiators02c-1.jpg
29,90 €
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Aurinkolasit suojaavat lapsen silmiäBabiators lasten aurinkolasit suojaavat lapsesi silmiä auringolta ja haitallisilta UV-säteiltä. Babiators aurinkolasit suojaavat lapsen herkät silmät 100% kaikilta UV (Ultra Violet) säteiltä, sisältäen UVA, UVB ja ...


Liity uutiskirjeen tilaajaksi, saat -10% tutustumisalennuksen!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kärryillä uusimmista kauden tuotteista ja tarjouksista. Tarjoamme uutiskirjeen tilaajalle -10% kertaluontoisen tutustumisalennuksen verkkokauppaamme.

Aurinkolasit suojaavat lapsen silmiä
Babiators lasten aurinkolasit suojaavat lapsesi silmiä auringolta ja haitallisilta UV-säteiltä. Babiators aurinkolasit suojaavat lapsen herkät silmät 100% kaikilta UV (Ultra Violet) säteiltä, sisältäen UVA, UVB ja UVC säteet. Babiators Aurinkolasit ovat korkealaatuiset lasten aurinkolasit ympärivuotiseen käyttöön. Lisäksi lasit tuntuvat lapsista mukavilta, jolloin ne pysyvät hyvin päässä!

Kestävät lasit turvallisesta materiaalista
Lasit on valmistettu turvallisista materiaaleista, ja niitä on melkein mahdoton rikkoa. Babiators aurinkolasit valmistetaan 100% kumista, jolloin niissä ei ole ftalaatteja. Babiators aurinkolasit on silti varmuuden vuoksi testattu useita kertoja ftalaattien varalta, eikä niistä ole koskaan löytynyt haitallisia myrkkyjä tai jäämiä niistä. Babiators lasten ausinkolasit sopivat ihan pienille ja isommille käyttäjille, sillä niitä on kahta kokoa: Junior 0-2 vuotiaille ja Classic 3-5 vuotiaille.

Lost & Found -takuu – uudet lasit kadonneiden tai rikkoutuneiden tilalle!
BABIATORS aurinkolaseilla on ainutlaatuinen 1 vuoden Lost & Found takuu. Babiators uskoo, että lasit kestävät käytössä. Jos Babiators-aurinkolasit rikkoutuvat tai katoavat vuoden kuluessa ostamisesta, saat uudet lasit tilalle toimituskulujen hinnalla. Huom. takuulasit toimitetaan USA:sta, joten toimituskulut lasketaan kansainvälisten toimituskulujen mukaisesti.

Takuun voimassaolo edellyttää, että rekisteröit ostamasi aurinkolasit paketista löytyvällä viivakoodilla 30 päivän kuluessa ostosta!
Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Toimitus kirjeenä 3,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €