Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta lähetämme 1 - 4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Kuopus.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse tilaukset@kuopus.fi.

4. Palautuksesta perimme palautuskuluja 3,90€ / lähetys. Liikkeeseen palauttaminen on maksutonta.

5. Noutamatta jätetystä paketista peritään tilaajalta 9€ lunastuksesta aiheutuva kulu. Noutamatta jätetyn paketin palautuminen Kuopukseen kestää yleensä muutaman viikon, jonka jälkeen se on mahdollista postittaa asiakkaalle uudelleen Kuopuksen hinnaston mukaisilla toimituskuluilla. 


6. Kuopus Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kuopus oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta kuopus.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Lähetämme tilaukset 1 - 4 työpäivää tilauksesta. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

- Toimitus ilmoittamaanne osoitteeseen kotimaassa, hinta 3,90 €

Kirjekokoiset lähetykset toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoon. Pakettikokoiset lähetykset toimitetaan Postiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. HUOM! Posti säilyttää paketteja enää vain 7 päivää.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 3,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.  Posti säilyttää paketteja enää vain 7 päivää. HUOM! Kirjekokoiset lähetykset toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoon. 


- Postin kotiinkuljetus, hinta 10,90 €

Postin kotiinkuljetus "Ovelle-paketti" on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

-Nouto myymälästä 0 €

Voit käydä noutamassa tilaamasi tuotteet liikkeestämme Sokoksen 2. kerroksesta Hämeenkatu 21, Tampereelta. Saat sähköpostitse ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa myymälästä. Noudon yhteydessä tulee esittää tilausnumero ja tilaajan nimi. Mikäli paketin noutaa joku muu kuin itse tilaaja, kirjoita tästä tieto tilauksen kommenttikenttään. Säilytämme tilauksia yhden (1) viikon noutoilmoituksesta. Tarvittaessa voimme sopia pidemmästä säilytysajasta. Olethan tällöin meihin yhteydessä.


- Postitus ulkomaille

Jos haluat tilata tuotteitamme ulkomailla, olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme tilaukset@kuopus.fi. Postikulut määräytyvät postihinnaston mukaisesti. Yli 100€ tilausten ilmainen toimitus ei koske ulkomaille toimitettavia tilauksia.

-Postage abroad

If you want to order our products abroad, please contact our customer service at tilaukset@kuopus.fi. Shipping cost are determined by postal pricing. 
Free shipping in order over 100€, does not include shipment abroad.
 

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 29,95 € 3,95 €
12kk 0% 39,95 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@kuopus.fi.

Palautuksista perimme palautuskuluja 3,90€ /lähetys. Liikkeeseen palauttaminen on maksutonta.

Kaikki palautukset ovat maksullisia. Tuotevaihdot ovat maksuttomia.

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Kuopus oy, Hämeenkatu 21 (Sokos), 33200 Tampere.

Postimaksua ei tarvitse maksaa, paketti tulee perille sopimustunnuksellamme (Postin asiakaspalautustunnuksen saat ilmoitettuasi palautuksesta sähköpostitse). Palautuskulut vähennetään palautettavasta summasta.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:
  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Palautusten käsittelyssä menee noin kaksi viikkoa tuotteiden saapumisesta meille. Pyrimme hoitamaan rahanpalautukset mahdollisimman nopeasti. Huomioithan kuitenkin että asiakaspalautusten saapuminen on monesti hieman hitaampaa kuin tavallisen postin kulku. 

Jos olet tilauksessa hyödyntänyt 100€ ilmaisen toimituskuluttomuus tarjouksemme ja palautuksen jälkeen tilauksesi loppusumma jää alle 100€ perimme normaalit postikulut palautettavasta summasta.


Paketin noutamatta jättäminen ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Mikäli paketin jättää noutamatta ja Posti palauttaa sen noutamattomana, perimme 9€ lunastuksesta aiheutivia palautuskuluja.  Noutamatta jätetyn paketin palautuminen Kuopukseen kestää yleensä muutaman viikon, jonka jälkeen se on mahdollista postittaa asiakkaalle uudelleen Kuopuksen hinnaston mukaisilla toimituskuluilla. 


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: tilaukset@kuopus.fi


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen tilaukset@kuopus.fi. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Kuopus Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille. Peruutusten käsittelyssä menee noin kaksi viikkoa. Pyrimme hoitamaan rahanpalautukset mahdollisimman nopeasti. 


7. Yhteystiedot

Kuopus oy
Hämeenkatu 21 (Sokos)
33200 Tampere

puh. 050 530 0030

sähköposti: tilaukset@kuopus.fi